Dronningborg Boldklub kåret som Årets Fodboldklub

Prisen som Årets Fodboldklub i DBU Jyllands Region 3 blev onsdag aften overrakt på regionens årsmøde i Brædstrup.

26. november 2015 - Oprettet af Birgitte Strøbeck Pedersen

Dronningborg Boldklub løb med hæderen og fik overrakt prisen af formand i DBU Jylland Region 3, Lars Olesen.

Som repræsentanter for klubben modtog formand René Bauer og kampfordeler Michael Frederiksen prisen.

- Vi er stolte og glade for prisen og glæder os til at komme hjem og fortælle det, lød det fra René Bauer ved overrækkelsen.

I begrundelsen for at Dronningborg har gjort sig fortjent til hæderen, kom Lars Olesen blandt andet ind på klubbens store forældreengagement, de mange aktiviteter samt indsatsen for fællesskab og det sociale liv i klubben.

Klubben båret af forældreengagement
Dronningborg Boldklub blev karakteriseret som en velorganiseret klub med engagerede ledere. I klubbens indstilling til prisen hedder det blandt andet:

- Dronningborg Boldklub Fodbolds bestyrelse og trænerstab er kendetegnet ved stabile personer med stor erfaring og kontinuerlig lyst til de frivillige opgaver.

Klubben, der har godt 500 aktive medlemmer, er præget af stor forældreopbakning. Hele 95 procent af trænerne i klubben for stort set alle årgange fra U6 til Jyllandsserien er forældre.

Randersmesterskaber – en begivenhed der startede med 40 hold i 2013 og i år er vokset til hele 160 hold.

Chance for at blive Årets Fodboldklub i Danmark
Sammen med titlen og hæderen modtog René Bauer og Michael Frederiksen et stort banner til klubhuset samt en statuette.

Titlen som Årets Fodboldklub i Region 3 fører automatisk til, at klubben er med i opløbet til Årets Fodboldklub i Danmark.