Kurser

Kultur og fritidsafdelingen tilbyder kurser for foreninger. De aktuelle kurser vil blive opslået på denne side.

Koordinering af frivillige 25. okt. 2016 kl. 17-20

På dette temamøde vil du blive inspireret til, hvordan du skaber plads til flere og andre typer af frivillige, få redskaber til at komme fra tanke til handling i din rekruttering, og få redskaber til at sikre fastholdelsen af nye og gamle frivillige.
Indhold:

  1. Bliv klar på, hvordan du skaber plads til flere og andre af frivillige, når du hører, hvad der kendetegner de nye typer af frivillige.
  2. Kom fra tanke til handling i din rekruttering, når du får redskaber til at se, hvem du skal bruge og hvordan du får fat i dem
  3. Få sikret fastholdelsen af nye og gamle frivillige, når du bliver skarp på, hvordan du motiverer frivillige både igennem strukturer og 1:1

Formål: Ved at deltage får du viden, der gør dig dygtigere i forhold til at skaffe flere og bedre frivillige. "Bedre" i den forstand, at DU bliver en bedre frivilligleder og du bliver bedre til at se de frivilliges potentialer og motivation.

Oplægsholder: Vi har inviteret Julia Hunt fra Ingerfair, der er Danmarks største virksomhed, der udelukkende er specialiseret i den frivillige verden.

Målgruppe: Temamødet er for alle aktive i Randers Kommunes land- og bysamfund herunder alle typer foreninger folkeoplysende eller sociale samt forsamlingshuse.

Tidspunkt: Tirsdag d. 25. oktober kl. 17-20.

Pris: Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning, skal du tilmelde dig.

Sted: Se tilmeldingsmodul.

Online-tilmelding:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdX3pg396qhwq3dSjv4Gw92sST1uwTVVSQDg1wBVGrDqHlsQ/viewform