Bliv frivillig

Har du lyst til at være frivillig hjælper i en periode, så læs herunder om flere muligheder.

Den lokale forening

De fleste foreninger vil gerne tage imod en hjælpende hånd. Tag kontakt til dem hvis det er noget for dig, og hør om de kan bruge din hjælp. Du bestemmer fuldstændig selv, hvor meget eller hvor lidt du vil hjælpe og hvad du ikke har lyst til at lave.

Randers Eventsekretariat

Randers Eventsekretariat søger hjælp til forskellige opgaver. De har tit og ofte brug for en hjælpende hånd til forskellige events.
Hvis I har lyst, kan I henvende jer til Randers Eventsekretariat på tlf. 89 15 10 91 eller på mail lr@randers.dk til eventkoordinator Lene Rasmussen. Alle er velkomne til at hjælpe - både foreningsaktive og øvrige borgere.

Find job til frivillige på nettet

Der er særligt to jobportaler for frivilligt arbejde. Her kan arrangører søge frivillige, og frivillige kan finde en opgave, de gerne vil løse, indenfor mange kategorier som f.eks. sport, kultur, indsamling, undervisning med mere. De to portaler er:

Find www.frivilligjob.dk her.
Find Projekt Frivillig her.

Hvad får du ud af at være frivillig?

Der er selvsagt ingen løn i form af penge til frivillige. Derimod får man som frivillig en helt anden gevinst i form af tilfredshed ved at hjælpe andre, ros og anerkendelse, kompetencer, personlig udvikling, netværk og socialt samvær.